L’home que va confondre la seva dona amb un barret

Títol: L’home que va confondre la seva dona amb un barret

Autor: Oliver Sacks

Breu descripció: són un conjunt de relats amb una colla de personatges rars, i sorprenents  com a protagonistes: un home que camina inclinat com la torre de Pisa i es fa fer unes ulleres amb un nivell de bombolla per poder mantenir-se recte, una dona que no té cap sentit del propi cos i que acaba caient desplomada, un prestigiós músic que arriba a confondre la seva dona amb un barret, etcètera.

Opinió personal: és un llibre molt curiós que ens condueix amb destresa per les zones inexplorades i més desconegudes de la ment humana. Potser hi ha alguns termes neurològics que dificulten una mica la lectura però d’aquesta manera t’obliga a buscar el significat i et permet aprendre molt.

9788492549986

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s