El Secret

Títol: El Secret

Autor: Rhonda Byrne

Breu descripció: amb aquest llibre aprendràs a utilitzar El Secret en tots els aspectes de la vida: diners, salut, relacions, felicitat, i en totes les interaccions que tinguis amb el món. Començaràs a entendre el poder ocult per explotar què hi ha al teu interior, i aquesta revelació inundarà d’alegria tots els aspectes de la teva vida. El Secret conté la saviesa dels mestres actuals, homes i dones que se n’han servit per assolir la salut, la riquesa i la felicitat.

Opinió personal: l’he trobat molt interessant i m’ha ajudat moltíssim per assolir aspectes personals i professionals de la meva vida. És un llibre que vaig llegir i contínuament hi penso, perquè m’ajuda en moltes coses.

Crec que pot ajudar a molt pacients i familiars d’aquests. De fet, jo el vaig llegir perquè me’l va aconsellar l’home d’una pacient meva que havia patit un ictus.

 el-secreto-portada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s