La situació de la Laura actualment

La recuperació de la Laura Pujol dia a dia és espectacular!!
Cada dia, després de set anys de patir l’ictus,  lluita fent autònomament diferents exercicis per millorar la mobilitat de la seva mà esquerra i la seva parla, actualment se l’entén perfectament però la seva veu a vegades encara és molt dèbil i se li acaba molt ràpid l’aire al fonar.
Des de fa un parell d’anys, sota la prescripció de la Guttmann acudeix al restaurant de la seva mare on abans de l’ictus ja treballava i fa de camarera. Se li ha pautat que ho realitzi perquè forma part de la seva recuperació.
Últimament ha acudit a Barcelona, el dia 8 de març, en motiu del dia Europeu de la logopèdia per exposar el seu cas, juntament amb totes les logopedes que hem format part del seu pocés de rehabilitació logopèdica (la ponència està penjada al blog dins la secció de notícies); ens va emocionar a tots quan ens va explicar tota la seva història.
I divendres 21 de març va acompanyar als alumnes del cicle formatiu de grau superior d’Integració Social de l’Institut Montilivi de Girona, on ella havia anat a fer xerrades sobre la seva experiència, a visitar la cooperativa la Fageda de la Garrotxa.
És una noia per admirar!!! ETS FANTÀSTICA LAURA.

27 de març del 2014

 

laura 12

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s