Començar de nou. El Punt Avui, 23/06/14

Al diari el Punt Avui del dia 23 de juny del 2014 es va publicar un article sobre els plafons de comunicació i altres materials que han realitzat els meus alumnes del Cicle Formatiu d’Integració Social de l’Institut Montilivi de Girona.

A l’article també es parla de l’aplicació digital que han millorat i ampliat els alumnes i es posarà en pràctica a la Fundació Hospital Sant Jaume d’Olot i de l’eina digital que han creat, tant per a tauletes com per a telèfons intel.ligents, per ajudar a persones estrangeres i/o nouvingudes que tenen dificultats per comunicar-se i per a persones que tenen alguna patologia que els impedeix o els dificulta la comunicació oral. Amb la creació d’aquesta eina digital i han participat alumnes del cicle d’integració social i del de desenvolupament d’aplicacions multiplataforama i els seus respectius tutors. Aquesta ha estat una molt bona experiència de treball multidisciplinar entre alumnes de diferents cicles.

Us adjunto l’enllaç per llegir l’article de premsa.

http://www.elpuntavui.cat/ma/article/2-societat/5-societat/754438-comencar-de-nou.html

el-punt-avui

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s