L’Art de NO amargar-se la vida

Títol: l’Art de NO amargar-se la vida
Autor: Rafael Santandreu
Breu descripció: La vida és per gaudir-la: estimar, aprendre, descobrir, i això només ho podem fer quan hàgim superat les nostres pors i descobrim L’ART DE NO AMARGAR-SE LA VIDA. La nostra finalitat és convertir-nos en persones més fortes i felices. Amb anècdotes extretes tant de la seva consulta com de la seva història personal, l’autor ens mostra com transformar la nostra forma de pensar i actuar. De deprimits, ansiosos o «rondinaires» podem convertir-nos en homes i dones serens, alegres i optimistes, amb l’ajuda d’un terapeuta o per nosaltres mateixos! L’ART DE NO AMARGAR-SE LA VIDA ens ofereix les darreres eines de la psicologia cognitiva més poderosa. «Rafael Santandreu, en aquesta obra suggerent, ens mostra claus valuoses per guanyar l’harmonia interior i, per tant, sentir-nos més feliços.»
Opinió personal: fàcil de llegir, útil per aplicar en el teu dia a dia alguns dels consells que et dóna. Totalment recomanable per aconseguir que siguis més feliç!

L'art de no amargar-se TRAS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s