Les interioritats d’un ictus escrites amb la mà esquerra

Amb mà esquerra. Interioritats d’un ictus és el llibre escrit conjuntament per dues garrotxines. Una d’elles és l’Anna Font, que fa vuit anys va patir un ictus. Aleshores treballava d’infermera a l’antic Hospital Sant Jaume d’Olot. Estava casada i tenia dos fills petits. L’ictus va afectar-li la parla i el llenguatge i, passats els quaranta, va haver d’aprendre a parlar, a caminar, a fer- ho tot amb l’esquerra…, fins i tot a pensar.
El llibre, escrit conjuntament amb una de les seves logopedes i professional de l’Hospital d’Olot –Anna Vila–, també inclou la visió i l’experiència dels seus familiars propers i amics que han entrat en el seu dia a dia en aquests vuit anys.

Clica sobre la imatge per enllaçar amb la notícia .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s